Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2007 Saat 12:34
şimdi resimleri bilgisayarınızdan'mı alıyor ? eger alıyor ise örnegin;
"images" isminde klasör açın ve oraya resimleri atın sonrada hazırladıgınız sayfanın resimlerini oradan alın ve kaydet dediginizde kaydet degilde farklı kaydet seçenegi ile kaydedip dosyayı "images" klasörünün içine kaydedin ozaman resimler çıkacaktir..
Nukedestek.COM host ve domain sistemi ile çalışıyor bütün web siteleri gibi benim size önerdigim program sayfalarını bilgisayarınızda önizleme olarak görebilmeniz için .php sayfalar önizleme olarak açılmaz ama localhost'a atıgınız zaman tarayıcınızdan görebilirsiniz...
Yani sizde yaptıgınız tasarimi dışarıdan girmeleri için yapacaksanız ya host domain alacaksınız, Yada port'larinizi dışarıya açmanız gerekir ki dışarıdakiler sizin bilgisayarınıza kurdugunuz sanal host sistemini görebilsinler,
Portları dışarıya açmayı bilmiyorum tam olarak bilmiyorum biraz araştırırsan onuda ögrenip diger kullanıcıların senin hazırladıgın sayfaları görebilirler...
Nukedestek.COM
tema.nukedestek.com > Dünyada Bir ilk Tasarimi ile Karşınızda...
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2008 Saat 15:29
Merhaba,
Öncelikle paylaşımınız ve açık ve net anlatımınız için teşekkür ediyorum.
APPSERV kurulumunu yaptım, daha önce sorulan sorulara verdiğiniz cevapları da inceleyerek gerekli düzenlemeleri tamamladım.
İndirmiş olduğum php scriplerini www içine kopyaladım,
ie'ye localhost diyerek giriş yaptım, scriplerin listesi çıktı. Bulardan birini açmaya çalıştığımda aşağıdaki hata mesajlarını aldım, tabii açılmadı .Nedeni ne olabilir ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
Hata mesajları
GANİMETEMLAK SCRİPTİ
Warning: mysql_query(): Access denied for user: 'ODBC@localhost' (Using password: NO) in c:\appserv\www\gani\include\dbClass.php on line 245
Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in c:\appserv\www\gani\include\dbClass.php on line 245
Access denied for user: 'ODBC@localhost' (Using password: NO)
BİZDENAL.COM SCRİPTİ
Warning: mysql_connect(): Access denied for user: 'bizdenal@localhost' (Using password: YES) in c:\appserv\www\bizdenal.com.tr\bag.php on line 11
I cannot connect to the database because: Access denied for user: 'bizdenal@localhost' (Using password: YES
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma